Project Impr0ve

Project Impr0ve staat voor een crowd sourcing project waarin experts samenwerken om van Impr0ve hét virtuele centrum voor persoonlijke- en beroepsmatige ontwikkeling te maken waar:

 • impr0vers alle mogelijke informatie, instrumenten en allerhande begeleiding vinden om verder te komen met hun ambitie of andere wens tot vooruitgang;
 • impr0vers in hun eigen tempo aan hun persoonlijke- en beroepsmatige ontwikkeling werken;
 • impr0vers samenwerken aan elkaars vooruitgang;
 • impr0vers hun kennis en ervaring delen om een bijdrage te leveren aan andermans vooruitgang en/of zichzelf daarmee te profileren;
 • professionele begeleiders op commerciële basis diensten aanbieden of specifieke kennis, zoals: artikelen, e-books, AppTools, webinars, games of andere vormen van content.

Crowd solutions
Om deze visie te realiseren is er veel meer energie nodig dan een enkeling kan opbrengen. Vandaar dat in Project Impr0ve crowd sourcing en crowd funding wordt ingezet om het Impr0ve platform te kunnen realiseren.

Samen werken aan vooruitgang

In Project Impr0ve worden de energie en kwaliteiten van meerdere professionals op het gebied van persoonlijke- en beroepsmatige ontwikkeling gebundeld om een platform te creëren waar organisaties, collega´s, ondernemers en professional elkaar treffen om hun dromen en doelen te realiseren.
Hoe de vorderingen in de ontwikkeling van het Impr0ve platform er voor staan is ondermeer te lezen op over Impr0ve.

Professionals en organisaties kunnen op de volgende wijze een bijdrage leveren:

 • Een bijdrage aan de content
  Professionals die enthousiast zijn over het Impr0ve platform kunnen een bijdrage leveren door hun kennis te delen in de vorm van door hen zelf geschreven en ter beschikking gestelde Tips, eBooks, Artikelen, zelf ontwikkelde modellen, tests, filmpjes, games of andere waardevolle content.
  Ook kan een begeleidingsprofessional samen met Impr0ve IT een AppTool of andere digitale content ontwikkelen zodat deze aan de AppToolBox of het kenniscentrum van Impr0ve kan worden toegevoegd.
  Ken je anderen die over waardevolle content beschikken?  Maak hen dan attent op ‘Project Impr0ve’.
 • Een bijdrage in de vorm van sponsoring
  Mensen die enthousiast zijn over het Impr0ve platform kunnen een donatie doen of een bedrag sponsoren. Donateurs komen op de lijst met donateurs op de website te staan. Sponsoring wil zeggen dat er een tegenprestatie tegenover staat. Zo kunnen professionals een financiële bijdrage doen, waarvoor ze een aantal ‘credits’ op hun account gestort krijgen waarmee zij gebruik kunnen maken van door anderen ontwikkelde betaalde content of functionaliteit in Impr0ve.
  Organisaties of ondernemers kunnen de bouw van een AppTool sponsoren. Dit is en mooie manier om als organisatie een positieve naamsbekendheid op te bouwen en tegelijkertijd bij te dragen aan de ontwikkeling van anderen.

Ondernemen met Impr0ve

Professionals, organisaties, ondernemers en IT specialisten die via het Impr0ve platform willen ondernemen kunnen:
A. een AppTool, online cursus, webinar, e-book of ander digitale content aanleveren of laten bouwen, waar andere Impr0vers tegen betaling gebruik van kunnen maken.
B. door anderen ontwikkelde content aan hun cliënten aanbieden om daarmee hun eigen assortiment te vergroten en, middels het ontvangen van een provisie, extra inkomen te genereren.
C. Organisaties en zelfstandige professionals kunnen adverteren op ‘de Impr0ve Market’, de marktplaats van Impr0ve, waar betaalde producten en diensten worden aangeboden.

De enige voorwaarde is dat de focus van de geboden content op het gebied van persoonlijke- of beroepsmatige ontwikkeling moet liggen en van een hoogwaardig kwalitatief niveau is. De redactiecommissie van Impr0ve bepaalt welke content op het platform wordt aangeboden.

Wil je een bijdrage leveren? Vul dan onderstaand formulier in. Daarna ontvang je een mail met informatie over de diverse mogelijkheden.

* indicates required field